Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arjen van Nuland nieuwe algemeen directeur AgruniekRijnvallei

De raad van commissarissen van AgruniekRijnvallei (AR) heeft mr. Arjen van Nuland MBA aangesteld als bestuurder van AgruniekRijnvallei Holding en als algemeen directeur van L.T.C. AgruniekRijnvallei U.A. Met ingang van 20 september zal hij Martin Grift opvolgen.

Als bestuurder van AgruniekRijnvallei Holding wordt hij eindverantwoordelijk voor de totale onderneming, met daarin de pijlers voer, plant, op- en overslag en winkels. Arjen van Nuland is sinds 2014 algemeen directeur van NCR; de Nationale Coöperatieve Raad.

De raad van commissarissen van AR is bijzonder blij met de benoeming van Arjen van Nuland. Voorzitter Menso Tijssen: "Met de benoeming van Arjen haalt AR een ervaren bestuurder in huis die sterk coöperatief is ingesteld, veel affiniteit heeft met de agrarische sector en een groot netwerk heeft. De marktbenadering van AR – dichtbij en betrokken – is Arjen op het lijf geschreven. Namens onze leden wens ik Arjen veel succes in zijn nieuwe functie bij onze coöperatie."

Arjen van Nuland heeft veel zin om bij AR aan de slag te gaan. Arjen is enthousiast over de vierpijlerstrategie van AR (voer, plant, winkels en op- en overslag) en wil deze in de toekomst verder uitbouwen. "AR is een sterke innovatieve coöperatie met betrokken leden en medewerkers. Ik kijk er naar uit om met de organisatie voor de leden een bijdrage te leveren aan de uitdagingen van vandaag en aan de plannen van de toekomst."

Voor meer informatie: info@argroep.nl en www.argroep.nl  

Publicatiedatum: