Wouter Staal, Yoghurt Barn:

"Op onze menukaart staan CO2-labels per product"

Voor de zesde editie van de Food Inspiration podcast is Wouter Staal te gast. Hij is eigenaar en oprichter van de keten Yoghurt Barn, maar komt niet uit de wereld van food. Staal werkte als marketeer voor grote merken en maakte de switch naar het ondernemerschap om meer te bereiken dan ‘slechts’ een glanzende carrière. Het werd de wereld van yoghurt. Niet uit liefde voor de branche, maar vooral omdat hij kansen zag een positief verschil te maken. Met succes. Inmiddels is een bezoek aan een Yoghurt Barn klimaatpositief: de keten zorgt ervoor dat de uitstoot van CO2 die je bezoek veroorzaakt wordt overgecompenseerd. 

Klik hier om de podcast te beluisteren.

Bron: Food Inspiration


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven