Dille & Kamille lanceert nieuwe theelijn

Dit voorjaar introduceert Dille & Kamille een vernieuwd thee-assortiment. De bestaande theelijn is uitgebreid met nieuwe, bijzondere soorten en smaken, bovendien is het aandeel biologisch flink toegenomen. Verder zijn de bestsellers nu ook in een fraai cadeau/bewaarblik verkrijgbaar en is een tiental soorten thee in builtjes toegevoegd. Dille & Kamille zet de introductie kracht bij met een vernieuwde, informatieve winkelpresentatie waarin ook alle 'thee-accessoires' tot hun recht komen.

Een vernieuwde theelijn
"We willen thee een nog grotere rol in onze winkels geven," licht Category Manager en theeliefhebber Vivian van Wordragen toe. "We zijn een echte thee-specialist en dat willen we onze klanten laten zien. Daarom hebben we een aantal prachtige nieuwe theesoorten toegevoegd om ons assortiment naar een hoger niveau te brengen: pure thee, zoals de Jong Ling, een Chinese groene thee van hoge kwaliteit. Maar ook diverse nieuwe kruiden- en fruitmelanges, stuk voor stuk met zorg samengesteld."

Blikjes en builtjes
"Thee is natuurlijk ook een fantastisch cadeautje," vult Vivian aan. "Al dan niet samen met een mooie theepot of mok, en een van onze thee-eitjes natuurlijk." Om dat cadeau-aspect te versterken, zijn de 10 bestsellers plus 2 seizoenstheeën nu ook verkrijgbaar in een leuk bewaarblik. "We hebben 40 soorten losse thee," aldus Vivian. "Maar onze klanten willen soms ook het gemak van een kant-en-klaar theebuiltje. Inleveren op kwaliteit hoeft niet: in onze nieuwe builtjes zit thee van heel goede kwaliteit. Er zijn 10 varianten, allemaal biologisch!"

Biologisch en duurzaam
Niet alleen is het assortiment flink uitgebreid, het aandeel biologische theesoorten is ook toegenomen, zowel bij de 'klassieke' zwarte, groene en witte theeën als bij de melanges, kruiden- en vruchtenthee. Alle thee bij Dille & Kamille is 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen dus. De thee is verpakt in papieren zakjes gemaakt van plantaardig restafval, met aan de binnenzijde biologisch afbreekbare 'biofilm'.

Accessoires, extra info en recepten
Klanten vinden de vernieuwde theelijn in alle Nederlandse en Belgische winkels en uiteraard ook online. Behalve een grote keuze in thee kunnen ze ook terecht voor alle verdere benodigdheden: van maatschepjes en thee-eitjes in allerlei soorten tot theepotten en  bewaarblikjes, bij Dille & Kamille is de theebeleving compleet. Als extraatje worden recepten aangeboden. "Met onze theekruiden creëer je een hoogstpersoonlijke melange. Of voeg specerijen toe aan je favoriete zwarte, groene of witte thee, je maakt er de lekkerste combinaties mee. Ook een leuk cadeautje trouwens."

Voor meer informatie: www.dille-kamille.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven