Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Extra handjes om paasbestellingen in te pakken

Tholen - Het paasweekend staat voor de deur en dat betekent dat er in bakkerijen overuren worden gedraaid om alle bestellingen op tijd af te krijgen. 

Ook bij De Veldkeuken is het een drukte van belang. Naast extra personeel zetten ook familieleden zich in om de bestellingen in te pakken. In de bakkerij op landgoed Rhijnauwen in Bunnik wordt een groot aantal paasstollen, pannetones, paashaantjes, paasvlechten en chocoladebrioche gebakken.

"We bakken paasstollen en brood voor De Krat en voor paaspakketten van de Utrechtse locals. Daarnaast gaan veel van onze producten naar winkels zoals de Hondspol, Ekoplaza, Odin en de boerderijwinkels in de omgeving", vertelt RenĂ© van der Veer. 

Tijdsloten
Ook in de webshop van De Veldkeuken wordt een groot aantal bestellingen geplaatst. "We hebben tijdsloten ingesteld zodat niet iedereen tegelijkertijd de bestellingen komt ophalen. We hebben bij de bakkerij veel ruimte om het ophalen veilig te organiseren."

Voor meer informatie:
De Veldkeuken
030-2542463
info@veldkeuken.nl
www.veldkeuken.nl