Tholen - Het paasweekend staat voor de deur en dat betekent dat er in bakkerijen overuren worden gedraaid om alle bestellingen op tijd af te krijgen.
Ook bij De Veldkeuken is het een drukte van belang. Naast extra personeel zetten ook familieleden zich in om de bestellingen in te pakken. In de bakkerij op landgoed Rhijnauwen in Bunnik wordt een groot aantal paasstollen, pannetones, paashaantjes, paasvlechten en chocoladebrioche gebakken.
"We bakken paasstollen en brood voor De Krat en voor paaspakketten van de Utrechtse locals. Daarnaast gaan veel van onze producten naar winkels zoals de Hondspol, Ekoplaza, Odin en de boerderijwinkels in de omgeving", vertelt René van der Veer.
Tijdsloten
Ook in de webshop van De Veldkeuken wordt een groot aantal bestellingen geplaatst. "We hebben tijdsloten ingesteld zodat niet iedereen tegelijkertijd de bestellingen komt ophalen. We hebben bij de bakkerij veel ruimte om het ophalen veilig te organiseren."
Voor meer informatie:
De Veldkeuken
030-2542463
info@veldkeuken.nl
www.veldkeuken.nl