Richard Strijbis, Tovano:

"Paasverkoop zit er lekker in, maar scheepsvertragingen zorgen voor nodige uitdagingen"

Tholen - Bij Tovano is de drukte voor Pasen nog in volle gang. "Je snapt soms niet waar het allemaal heen moet", lacht Richard Strijbis. "Eigenlijk wordt de Paasverkoop elk jaar weer een stukje groter. Voor ons is het een drukkere tijd dan Kerst."

Wel zorgen de aankomsten momenteel voor de nodige uitdagingen. "Eigenlijk is zeevracht al sinds de corona-uitbraak van vorig jaar een behoorlijk issue. Er lijkt geen container meer op tijd te komen en het transport is veel duurder geworden. Nu kwamen daar de problemen in het Suez-kanaal nog overheen, dus dat maakt het lekker dynamisch", aldus Richard.

"Nu is ons geluk dat we geen verse aardbeien verkopen. Bovendien leggen we altijd behoorlijke voorraden aan, dus we hebben geen directe problemen om onze klanten uit te leveren. Populaire items zijn momenteel de ruwe noten, maar ook pijnboompitten, amandelen en cashewnoten gaan hard. Ook de dadels zijn populair en met de Ramadan, die bijna van start gaat, verwacht ik dat die verkoop voorlopig ook niet zal afnemen."

Voor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
+31 (0)174 52 83 33
richard@tovano.nl 
www.tovano.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven