Nieuwe sauzen geven nog meer smaak aan gerechten

Wanneer Lima in haar eigen Japanse keuken duikt, krijgen authentieke recepturen verrassende nieuwe wendingen. De rijke en authentieke Tamari receptuur van het merk draagt voortaan drie nieuwe smaakjasjes. Het resultaat van deze nieuwe ontwikkelingen zijn drie verrijkende en gezonde vinaigrettes.

De kant-en-klare Lima dressings hebben elk hun eigen rijke smaak: Provençale, Smoked en Sesam. Van een pittige mediterrane toets, tot een Japanse subtiele gerookte twist of een geroosterde sesam smaak, elk product verrijkt op haar eigen manier jouw gerecht.

"Gebruik de vinaigrettes in salades, bij koude of warme groenten en granen of als dipsaus", adviseert het merk. "De veelzijdigheid van de producten geven je inspiratie, zijn een verrijking in je keuken en dus voortaan niet meer uit je koelkast weg te denken."

Sweet Chili
Naast deze nieuwe vinaigrettes heeft Lima ook een Sweet Chili saus op de markt gebracht. Een pittige saus met een zoete toets, verkregen door het toevoegen van Italiaanse Chili en glutenvrije tarwestroop. De saus is 100% plantaardig, vet- en glutenvrij en zonder allergenen.

Voor meer informatie:
Lima Food
info@limafood.com
www.limafood.com


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven