Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Deze term is veel bekender buiten de landsgrenzen"

Spice pastes nu in plasticvrije hersluitbare verpakking

Tholen - Onlangs zijn de vernieuwde spice pastes van Yakso geïntroduceerd. "De spice pastes worden al mooi opgepakt en qua rotatie zien we dat het beter is dan met de oude verpakkingen. Dus dat gaat goed", vertelt Roelof Hulst namens de in Wolvega gevestigde producent FZ Organic Food.

De zes varianten bij elkaar: Thai Red, Nasi/Bami, Hot Chicken, Beef Stew Rendang, Vegetables Sajoer, Soto Soup.

Het gaat om 6 verschillende spice pastes. "Ze zijn alle 6 huisgemaakt volgens traditionele receptuur en deze zijn ongewijzigd." Wat is er dan wel precies gewijzigd? Roelof: "We hebben een aantal aanpassingen gedaan. Zo zijn de namen aangepast, waarbij de term bumbu vervangen is door spice paste. De reden daarvoor is dat buiten Nederland bijna niemand de term bumbu of boemboe kent. De term spice paste is veel bekender en daardoor vergroten we de kans om deze range ook buiten de landsgrenzen te kunnen verkopen."

Er is ook qua verpakking het nodige veranderd. "De oude verpakking bestond uit plastic met een kartonnen sleeve. Deze verpakking was vrij prijzig en daarnaast heel arbeidsintensief. De nieuwe verpakking is een glazen pot met een deksel. Dit heeft een aantal belangrijke pluspunten, zo is de nieuwe verpakking plasticvrij, hersluitbaar en er zit 10 gram meer spice paste in voor dezelfde prijs voor de consument."

Voor meer informatie:

Roelof Hulst
FZ Organic Food
Oppers 58
8471 ZM Wolvega
0561 611000
roelof@fzorganicfood.com 
www.fzorganicfood.com