Specials van Corn Crake

Nieuw: Kurkuma en Matcha koekjes

Tholen - In de volledig glutenvrije biologische bakkerij van Corn Crake zijn nieuwe koekjes ontwikkeld. Het gaat om koekjes met specerijen uit het Verre Oosten: Kurkuma en Matcha koekjes. Deze 'Corn Crake Specials' zijn vanaf nu verkrijgbaar bij groothandel Odin, in alle vestigingen van Gezond en Wel en diverse (glutenvrije) webwinkels. "De populariteit van deze specerijen neemt toe, daarom besloten wij ze te promoveren tot smaakmakers van onze Specials. Verkooppunten die nog geen koekjes van Corn Crake hebben, kunnen we gratis monsters toesturen", vertelt Klaas Bil.

Links de Kurkumakoekjes met hennepzaad, pompoenpitten en moerbeien. Rechts de Matchakoekjes met sesamzaad, zonnebloempitten en chocolade.

Corn Crake is een geautomatiseerde, maar ambachtelijke bakkerij, waar uitsluitend glutenvrije koekjes worden gebakken. Alle koekjes worden gebakken met kokosolie en kokosbloesemsiroop en passen in een veganistisch eet- en leefpatroon. Klaas heeft Corn Crake in 2019 opgericht, nadat hij een jaar eerder de leiding over Billy's Farm overdroeg aan zijn zoons Guido en Sander.

Voor meer informatie:
Klaas Bil
Corn Crake
De Kiel 23
9206 BG Drachten
+31 (0)6 83693140
info@corncrake.nl 
www.corncrake.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven