SauerCrowd wint eerste KickStartShow van Dutch Food Week

Afgelopen week heeft het business panel van de Dutch Food Week KickStartShow de inzendingen beoordeeld en de prijzen uitgereikt aan de foodhelden van de toekomst. De eerste prijs ging naar SauerCrowd, die als missie heeft om groenten om te zetten in heerlijke, duurzame en darmvriendelijke voedingsproducten.

Het panel bestond uit Jan Klerken (Scelta Mushrooms), Mike Vermeer (Royal Cosun), Lianne de Bie (Slow Food Youth Network), Saskia Goetgeluk (Brightlands Campus Greenport Venlo), Ruud Zanders (Kipster) en Sjors Kruiper (Royal Fruitmasters).

Voor de jury was er geen twijfel dat SauerCrowd de eerste prijs verdiende. "Jullie zijn in staat om om een biologisch product bij een lokale boer vandaan te halen en daar extra waarde toe te voegen. Het zijn niet de a-kwaliteit producten die je pakt maar producten van b-kwaliteit waar je heel veel waarden aan toevoegt. We merken veel ondernemerschap en drive. We denken dat jullie een onderscheidend product op de markt hebben gezet."

Klik hier om de pitches en de uitreiking van de Dutch Food Week KickStartShow terug te kijken. De pitch van SauerCrowd start op minuut 39.40 en zij krijgen rond minuut 1.06.00 de prijs uitgereikt.

Bron: Topsector Agri & Food


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven