Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fijne 'Dag van de Thuiswerker'!

Sinds de coronacrisis kennen we nu ook de dag van de Thuiswerker. Dankzij de coronacrisis hebben veel mensen het thuiswerken ontdekt. Sommigen vinden het thuiswerken een uitkomst en anderen zijn erg blij straks weer lekker naar kantoor te kunnen. Er is ook een groep mensen die altijd thuiswerkt. Zij kunnen of willen niet anders, bijvoorbeeld door een aandoening.

"Een thuiswerker heeft soms te maken met diverse stigma's en onbegrip vanuit de maatschappij. En dat is ontzettend zonde. Ook vanuit huis kun je enorm hard werken, iets voor mensen betekenen en jouw steentje bijdragen aan de maatschappij", aldus de organisatie die vandaag, op 16 maart, de Dag van de Thuiswerker in het leven heeft geroepen. 

"We geven de thuiswerkers een podium. Vanuit huis werken is bijvoorbeeld de oplossing voor mensen die anders geen werk zouden kunnen doen. Zij kunnen nu binnen hun eigen mogelijkheden en grenzen werken. Zo draagt het thuiswerken bij aan een betere kwaliteit van leven."

Bron: Jaarkalender

Publicatiedatum: