Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het is tijd dat duurzame kleding gewoongoed wordt, voor iedereen"

Nieuw duurzaam Nederlands kinderkledingmerk: louislouis

Op dinsdag 9 maart is het duurzame Nederlandse kinderkledingmerk louislouis gelanceerd. De collectie bestaat uit 100 procent duurzame, GOTS-gecertificeerde stoffen in de maten 92 tot en met 140. Alle items worden lokaal, met de hand en in minimale voorraden geproduceerd, waar mogelijk zelfs op bestelling. Op deze manier blijft de productie zuiver en duurzaam.

Oprichter Suzanne van der Meij: "louislouis is ontstaan uit de behoefte aan duurzame kleding voor kinderen, met name in de basisschoolleeftijd. In een zoektocht naar duurzame kleding voor mijn dochter bleek het aanbod nihil. Wat er was, was niet volledig duurzaam. Bij louislouis worden alleen biologische, natuurvriendelijke materialen gebruikt en is iedere stap in het proces duurzaam: van vezel tot en met verzending. Het is tijd dat duurzame kleding gewoongoed wordt, voor iedereen."

De collectie is tijdloos, geïnspireerd op het verlangen naar een onbezorgde toekomst. Items die jarenlang gedragen kunnen worden, voordat ze worden doorgegeven aan een volgende drager. Uitgedragen? Dan kijkt het merk of de items weer ingenomen kunnen worden voor hergebruik door re- of upcycling, zodat het optimale uit de kleding wordt gehaald met een minimale impact op de wereld.

Voor meer informatie: hi@louislouis.nl en www.louislouis.nl 

Publicatiedatum: