Martin Vervoorn nieuwe directeur De Valk Wekerom

Bij Coöperatie De Valk Wekerom staat een nieuwe directeur aan het roer. Martin Vervoorn (50) heeft met ingang van 1 maart jongstleden Michael Mackaay (56) opgevolgd. Vervoorn begon zijn loopbaan bij BLGG, het huidige Eurofins Agro. Daar was hij onder andere werkzaam als directeur en business development manager. "Ik heb altijd met heel veel plezier bij BLGG en Eurofins Agro gewerkt. Maar het bedrijf is in de loop der jaren wel veranderd en groter geworden. Het lijkt het me erg leuk om de praktijk weer te voelen en te ruiken. Om bij wijze van spreken bij de boer aan tafel te zitten. En dat kan bij De Valk Wekerom; een relatief kleine organisatie waar je snel kunt schakelen", aldus Vervoorn.

De nieuwe directeur Martin Vervoorn (l) en oud-directeur Michael Mackaay.

Mackaay was sinds april 2017 directeur bij het mengvoerbedrijf. De oud-directeur is na zijn vertrek aan de slag gegaan als senior consultant bij Florpartners. "De Valk Wekerom is een innovatief ingestelde coöperatie. Bovendien is het in de afgelopen jaren een organisatie geworden dat meer naar buiten toe treedt. Op een manier die bij de organisatie past: professioneel, maar ook ingetogen en met behoud van de eigen identiteit. Ik heb er alle vertrouwen in dat Martin Vervoorn die ingeslagen weg zal vervolgen. Ik heb het stokje dan ook met een gerust hart aan hem overgedragen."

Over De Valk Wekerom
Vervoorn is directeur geworden van een mengvoerbedrijf dat actief is in twee kerngebieden: de Gelderse Vallei en Noord-Midden-Nederland. Deze gebieden worden met eigen bulkwagens vanuit de productielocaties in Lunteren en Meppel bediend. Die laatste vestiging heeft naast een productielijn voor regulier voer, ook een eigen biologische productielijn. Daarmee worden mengvoeders geproduceerd zonder vismeel. Door een strategische samenwerking aan te gaan met AR heeft De Valk Wekerom ook de beschikking over productiecapaciteit voor biologische mengvoeders met vismeel in Barneveld.

Voor meer informatie: info@dvw.nl en www.dvw.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven