Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Waar liggen de knelpunten voor biologische groei?

Derde editie BioPodcast is live

Na twee eerdere succesvolle edities van de BioPodcast met lobbyist Marian Blom en biologische varkenshouder Bas Antonissen, duikt journalist Sander Heijne verder de keten in om te onderzoeken waar de knelpunten liggen voor biologische groei, dit keer is dat de handel.

Eén van de grootste uitdagingen voor de biologische sector is de zoektocht naar het perfecte evenwicht tussen vraag en aanbod. Tenslotte, als boeren de extra investering doen om biologisch te telen, willen ze wel zeker weten dat er aan het einde van de voedselketen een consument bereid is om zijn of haar producten te kopen. Als oprichter van Green Organics is Jan Groen één van de handelaren - hij spreekt zelf liever over 'de uitgestoken hand van de consument naar de teler' - die vraag en aanbod op elkaar proberen af te stemmen.

Klik hier om de BioPodcast te beluisteren.

De BioPodcast is een initiatief van De BioBorrel en wordt mede mogelijk gemaakt door BioNederland, de vereniging van biologische producenten en handel.

Publicatiedatum: