Nieuwe vegan pastasaus van Pianta Pasta

Pianta Pasta introduceert een nieuw recept, verbeterde klassiekers en een nieuwe verpakking.

Nieuw: Piselli
Pianta Pasta Piselli is nieuw. Piselli (Piselli in Umido voor pasta-puristen) is een echt familierecept. Het Pianta’s Piselli-recept bevat doperwten (piselli), en veel andere groente zoals prei, bleekselderij, ui en zoete tomaten. De vegan worst is gemaakt van plantaardig eiwit.  Piselli is lekker met tunnelpasta, of met alfabetpasta natuurlijk.

Bolo en Peppi
Pianta maakte al Bolognese en Peperoncino. Beide recepten zijn aangepast en verbeterd, met nu vooral grotere stukken herkenbare groente en vegan gehakt of worst. Bolo is een heerlijk bord planet proof comfort food, en Peperoncino is een pittige saus vol groente en
Italiaans vuur. Alle saus zit in een nieuwe handige zak, precies genoeg voor twee personen. Altijd praktisch om een snel maaltje in huis te hebben.

Complete vegan maaltijdsaus
Pianta Pasta is een complete maaltijdsaus. Inhoud opwarmen, pasta koken, verder hoef je niks te doen. Alles zit er al in. Per persoon bevat je saus 170 gram groente. 

Vanaf deze week is Pianta te koop via de website bij biowinkels in Nederland. Kijk voor verkooppunten op www.piantapasta.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven