Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 13 maart

Vanuit de auto genieten van de koeiendans

Op zaterdag 13 maart gaan de koeien van Bartele Holtrop in Rotstergaast naar buiten. Dit jaar wordt het voorjaar op een iets andere manier gevierd: vanuit de auto.

"Hoe gek de wereld ook is, de lente staat ieder jaar voor de deur. En ook dit jaar gaan de koeien weer naar buiten. Dit is altijd een prachtig moment om het voorjaar te vieren, het moment van de zon op je gezicht frisse bries door je haar. Samen de lente vieren is door corona onverstandig, afstanden en veiligheid is belangrijk. Daarom vieren we de start van de lente vanuit de auto", vertelt Bartele.

Dansende koeien
"We hebben de afrastering van het weiland zo aangepast dat vanuit je auto als een echte VIP gast getuige mag zijn van de dansende koeien." Het evenement vindt plaats op zaterdag 13 maart. De boerderij is open om 10 uur. "Vanaf dan kunnen bezoekers met de auto langs de koffie to-go rijden, om de tocht te vervolgen naar het weiland. Als iedereen is geparkeerd en veilig achter de afrastering staat, laten we rond 10.45 uur de koeien los." 

Bezoekers kunnen een plekje reserveren op www.boerbart.nl/evenement.

Publicatiedatum: