"Trots dat we nu al de slag kunnen maken naar deze certificering"

Pieter Pot kiest voor Lisa's Choice granola met Nutri-Score A

Pieter Pot, het bedrijf bekend om zijn circulaire systeem waardoor het mogelijk wordt om verpakkingsvrij boodschappen te doen middels mooie potten in plaats van wegwerpverpakkingen, heeft de granola van Lisa’s Choice aan haar assortiment toegevoegd.
De afgelopen maanden is door Lisa’s Choice, in samenwerking met de granolabakker, hard gewerkt aan een nieuwe receptuur voor de Berry Madness en Going Nuts granola. "De granola heeft zijn 'crunchiness' en heerlijke smaak behouden, maar voldoet met gevriesdroogde cranberries, en een variatie aan noten nu ook aan de hoogste eisen van de Nutri-Score bepaling", vertelt Liesbeth Kos, Managing Partner van Lisa's Choice.

In 2021 wordt het onafhankelijke voedselkeuze logo, Nutri-Score, vrijwillig in Nederland ingevoerd. De Nederlandse overheid steunt het logo op voedselwaren. Een logo dat in één oogopslag een oordeel geeft over de voedingswaarde van een product middels een stoplicht-principe. Ook Lisa’s Choice omarmt dit initiatief zeer, omdat het de missie van het bedrijf is om Nederlanders in de breedte gezonder te laten eten.

Liesbeth licht de keuze van het bedrijf toe; "De reacties op onze vernieuwde granola zijn zeer positief. Net zoals Pieter Pot is de wens in de markt naar een gezonde granola die voldoet aan de Nutri-Score standaard enorm hoog en dat zien we terug in onze verkoopcijfers. We zijn enorm trots dat we binnen Lisa’s Choice nu al de slag kunnen maken naar deze certificering en in staat zijn om onze producten het label A mee te kunnen geven. Niet alleen willen we de hoogste voedingsstandaard voor onze producten, maar ook in het gebruik van onze verpakkingen streven naar hoge recycle standaarden. De keuze van Pieter Pot voor onze granola, vinden we fantastisch. We omarmen de missie van het bedrijf en we zijn blij dat onze granola op deze manier verpakkingsloos gedistribueerd kan worden onder een grote groep consumenten."

Voor meer informatie:

Liesbeth Kos
Lisa's Choice
06 13806591
liesbeth@lisaschoice.nl 
www.lisaschoiceglutenfree.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven