Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

280.000 tandpasta tabs voor Voedselbank Amsterdam

SMYLE, de tandpasta zonder (micro) plastics, heeft 280.000 tandpasta tabs gedoneerd aan de Voedselbank Amsterdam. "Vaak is goede mondverzorging iets dat er bij in schiet als je moet kiezen tussen geld uitgeven aan eten of aan verzorgingsproducten. Wij vinden dat iedereen recht heeft op goede mondverzorging,” aldus Almar Fernhout van SMYLE.

De actie Buy One Give One deed het erg goed en mensen sloegen massaal aan op de actie die vooral via social media veel aandacht trok. “We zijn heel blij met deze donatie en dit is zeker voor herhaling vatbaar”, zegt Margje Polman-Tuin manager Voedselbank Amsterdam.

SMYLE is nu bijna een jaar actief en heeft al in 34 landen klanten blij gemaakt. De reacties zijn volgens Almar heel positief. "De 100% natuurlijke tandpasta tablet slaat aan en de verpakking is er een waar je verliefd op wordt. SMYLE is het eerste merk met een navul verpakking voor tandpasta. Wel zo duurzaam. Het is eigenlijk heel apart dat niemand van plastic houdt en vrijwel iedereen zijn tanden poetst met microplastics, ook nog eens verpakt in een plastic tube die niet te recyclen is.”  

SMYLE is in steeds meer biologische winkels verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
Almar Fernhout
SMYLE
almar@wesmyle.com
www.wesmyle.nl 

Publicatiedatum: