Een kijkje achter de schermen bij Sonneclaer IJs

Een ijsje. De gemiddelde consument krijgt daar wel zin in zodra de zon gaat schijnen. Bij de ijsmakerijen van Sonneclaer wordt het hele jaar door vers ambachtelijk boerderij-ijs gemaakt. In de ruim twintig jaar dat er ijs wordt gemaakt, is het assortiment uitgebreid tot veertig smaken. Deze video geeft een kijkje achter de schermen en laat zien hoe van de biologische melk ijs wordt gemaakt.

Sonneclaer IJs wordt geleverd aan restaurants, recreatiebedrijven en winkels in heel Nederland. Met het eigen vervoer wordt het ijs naar de klanten gebracht. Daarnaast zijn de ijskarren een sfeermaker bij feesten en partijen.

Voor meer informatie: www.sonneclaer-ijs.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven