Bertyn betreedt bio-snackmarkt

"Comfortvoeding op z'n best"

Tholen - Nieuw in het aanbod van Bertyn is het gamma 'Bertyn Snack', met luxe bitterballen en kroketten, gemaakt van pure biologische ingrediënten. "Comfortvoeding op z'n best", vertelt Tim Spek, Sales manager Nederland voor Bertyn. Er zijn drie varianten Veggie & Bio bitterballen: Oesterzwam, Groenten en Groente-Kaas. Ook heeft Bertyn één mini croquet ontwikkeld - gevuld met Jerseykaas. En er zijn verschillende kroketten: Oesterzwamkroketten, Groentekroketten, Groente-Kaas-kroketten en Jerseykaas-kroketten.

Bitterballen: Groente-Kaas, Oesterzwam & Groente.

Tim: "Ze zijn gemaakt van pure, biologische ingrediënten en hebben een krokante, robuuste korst van speltmeel. De kroketten en bitterballen worden gevuld met een erg smaakvolle, smeuïge ragout, op basis van een rijke groentebouillon met 10 ingrediënten. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, dus voor elk wat wils. De snacks zijn niet voorgebakken."

Dit zijn volgens Tim niet de enige troeven. Zo zijn de snacks verpakt in een plasticvrije verpakking (en daarvan zijn zowel consumenten- als horecaverpakkingen verkrijgbaar). "Ook is er weinig afgifte van de korst tijdens het bakken in de friteuse. En al onze van pure ingrediënten gemaakte snacks zijn biologisch en vegetarisch en/of vegan."

Kroketten: Groente - Jerseykaas & groente-kaas (foto van de Oesterzwam-variant ontbreekt).

Hij vertelt dat de bitterballen en kroketten op ambachtelijke wijze geproduceerd worden. "Dat proef je en dat zie je. Om hier een beter beeld van te geven, is er een video gemaakt waarin het volledige productieproces van de bitterbal te zien is."

Voor de consumentenverpakkingen lopen de prijzen uiteen van 6 euro voor 3 kroketten tot 8 euro voor 9 bitterballen.

Eén van de horecaverpakkingen. 

Klik hier voor meer informatie over de snacks.

Voor meer informatie: tim.spek@noble-house.tk en www.bertyn.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven