Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Verhoogde waarde caseïne kan allergische reactie veroorzaken voor mensen met melkeiwitallergie

Veiligheidswaarschuwing Little Love Dark Vanilla

Lovechock roept Little Love Dark Vanilla, het 65g tablet met houdbaarheidsdatum 06-07-2021 terug. De reden voor de waarschuwing en het terugroepen is een verhoogde waarde van caseïne die in willekeurige steekproeven werd aangetroffen. Caseïne is een stof uit melkeiwitten die bij mensen met een melkeiwitallergie allergische reacties kan veroorzaken.

Het product „Little Love Dark Vanilla 65g“ wordt geadverteerd als melkvrij. De gemeten waarde voor caseïne was in de boven genoemde batch te hoog voor deze claim. Consumptie van het product kan leiden tot allergische reacties bij mensen die allergisch zijn voor melkeiwitten.

Foto: Lovechock

Consumenten die de betrokken Little Love-producten hebben gekocht, kunnen ze terugbrengen naar de detailhandelaar, waar ze de detailhandelsprijs zullen terugkrijgen, of contact opnemen met Lovechock B.V. via recall@lovechock.com of 020 76 09 100 en
een vervangend product aanvragen.

Andere producten van Little Love en Little Love Dark Vanilla 65g met andere houdbaarheidsdata kunnen zonder problemen worden geconsumeerd.

Voor meer informatie: little.love

Publicatiedatum: