'The Offline Daily Breakfast Club'

Positiviteitskrant maakt het ontbijt extra luchtig

In een tijd waarin we van het ene naar het andere scherm switchen en onze ontbijttafel fungeert als zowel bureau, vergadertafel én schoolbank, is het des te belangrijker om routines aan te brengen in je dag. Daarnaast is het door het vele heftige nieuws een uitdaging om je dagen luchtig en positief te beginnen. Daarom host Abbot Kinney's, bekend van hun plantaardige kokos yog en ijs, ter lancering van hun nieuwste luchtige ontbijtproduct, de Coco Daily Delight, een week lang 'The Offline Daily Breakfast Club'. Hiermee roepen ze Nederland op om de dag te starten met 30 minuten offline-tijd voor jezelf. Om een handje te helpen, brengen ze de krant 'The Daily Delight' uit. Een positiviteitskrant waar je een week mee vooruit kunt, vol met positief nieuws, interviews met ochtendliefhebber Gwen van Poorten en verschillende experts die je inspireren om de ochtend nu écht voor jezelf te pakken en onbezorgd te starten. Gun jezelf een mindful, (plant)aardig en offline begin van de dag, gevuld met goeds voor zowel the mind als the body. De Coco Daily Delight is vanaf nu te koop bij de Albert Heijn en biologische speciaalzaken in jouw buurt.

De ingrediënten voor een luchtig begin van jouw dag?
De ochtend beginnen op je mobiel in bed, tijdens de lunch door het nieuws scrollen op je laptop en 's avonds op de bank neerploffen voor een avondje TV. Steeds meer mensen worden zich bewust van de impact die alle schermen en de continue (negatieve) stroom van het nieuws op ons hebben. Daardoor groeit bij velen de behoefte om de dag offline te beginnen en is er een nieuwe trend ontstaan: het mindful en offline ochtendritueel. Deze positieve beweging draait om het bewust bezig zijn met je nieuwsconsumptie en ontbijtroutine, waardoor je het 'ik word geleefd'-gevoel voorkomt. "Het lezen en ervaren van positieve berichten zorgt in onze hersenen voor positieve effecten. Er worden positieve gedachten en associaties geactiveerd en we voelen ons daardoor ontspannen. Het is daarom een goed idee om in de ochtend slecht nieuws te mijden. Een offline ontbijt helpt daarbij, het geeft rust, je focust je volledig op het eten en drinken, en je voelt je daardoor meer ontspannen", aldus Gijs Coppens, GZ-psycholoog en founder van psychologen platform OpenUp. Kies ’s ochtends dus voor 30 minuten offline-time en start met een luchtig en mindful ochtendritueel. We hebben tenslotte allemaal behoefte om de dag rustig te beginnen en letterlijk zowel je lichaam als je geest uit te rekken.

Join 'The Offline Daily Breakfast Club: start je dag met een glimlach'
Om het belang van een luchtig en mindful ontbijtmoment te onderstrepen heeft Abbot Kinney's 'The Offline Daily Breakfast Club' in het leven geroepen. De regels? Gun jezelf een week lang elke ochtend 30 minuten offline om positief de dag te starten. Dat betekent: telefoon op flight mode, mondhoeken opgekruld, een positieve mind en een gezond en lekker (plant)aardig ontbijt. Om je op weg te helpen komt de plantaardige pionier met 'The Daily Delight': een limited edition ochtendkrant voor 7 dagen gevuld aan happy nieuws, interviews, activiteiten, ruimte voor zelfreflectie en meer. De positiviteitskrant, vernoemd naar Abbot Kinney's gloednieuwe luchtige kokos yog Coco Daily Delight, bevat alle ingrediënten voor het perfecte offline begin van je dag. Laat je inspireren door de Happy Morning interviews met onder andere Lisa goes Vegan, digital nomad Alex Malone en Ayurveda-coach Kim van der Veer. Begin de dag met positief nieuws, vul de dagelijkse challenge in en maak tijd voor een onbezorgd ontbijtmoment. Have breakfast like a champ, dít ontbijtmoment is he-le-maal van jou. Wil je ook lid worden van deze club en de limited edition krant ontvangen? Kijk hier.

Plantaardig en verantwoord | dé voordelen van Abbot Kinney’s Coco Daily Delight
Coco Daily Delight is gemaakt van slechts 6 natuurlijke biologische ingrediënten. Een lekkere plantaardige kokos yog zoals je van de pionier gewend bent, maar een stuk lager in vet en zachter van smaak. Net als alle andere producten van Abbot Kinney’s is de Coco Daily Delight 100% biologisch en bevat het geen toegevoegde suikers of onnatuurlijke geur-, kleur- en smaakstoffen. Geniet van het lekkere van kokos in een lichter jasje. Half the fat, twice the fun! Een ideaal plantaardig ontbijt om je dag mee te starten.

Coco Daily Delight, Natural 400ml. Vanaf nu te koop bij Albert Heijn en biologische speciaalzaken voor €2,99.

Voor meer informatie: www.abbotkinneys.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven