"Een aanspreekpunt bij bouw en inrichting biostal"

Beek uit Wekerom levert sinds 2007 stallen en wintergartens volgens de eisen voor de Biologische pluimveehouderij. Het biologische kippenei heeft volgens het bedrijf de toekomst. "De regels voor biologische legkippen zijn in heel Europa hetzelfde. Een biologische stal bouwen volgens de laatste regels is ons op het lijf geschreven", vertelt Henk van der Hoef. "Wij maken producten die voldoen aan de laatste regels voor biologische pluimveehouderij."

Zo produceert en monteert Beek uitloopluiken in diverse maten. Deze kunnen met automatische bediening gemaakt worden zodat de kippen op tijd naar buiten kunnen. Ook voor de volière kan het bedrijf uit Wekerom pluimveehouders van advies voorzien. "Als pluimveehouder en dealer van Chore-Time volières weten we hoe een stal gebouwd moet worden. Het is een groot pluspunt als je één aanspreekpunt hebt. Het overlegt beter als we korte lijnen hebben."

Compleet pakket
Het bedrijf kent met Beek Deuren een aparte tak voor de levering van schuifdeuren, gewone staldeuren maar ook geïsoleerde deuren. "De samenwerking met goede leveranciers zorgt ervoor dat we een compleet bio pakket aan kunnen bieden. Denk niet alleen aan uitloopluiken, daglichtvensters en bio-afscheiders, ook eierbanden en mestbanden worden door ons op maat geleverd."

Een kijkje in de stal
Henk merkt op dat steeds meer biologische pluimveehouders de burgers graag laten zien wat er in de stal gebeurt. "Dit kunnen we aanbieden in de vorm van wanden met veel glas. We denken graag mee." 

Voor meer informatie:
Beek Agri
0318-701047
info@beekagri.nl
www.beekagri.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven