Nieuwe duurzame verpakkingen van Bee honest cosmetics

De tubes dag- en nachtcrème van Bee honest cosmetics zijn vernieuwd. De werking van de dag- en nachtcrèmes is onveranderd en samen met het aangepaste, vrolijke en frisse design blijven de crèmes vertrouwd en herkenbaar voor de consument. Naast het design is ook de verpakking is veranderd. De tubes zijn van een duurzaam materiaal gemaakt, 57% PCR. 

PCR staat voor post-consumer recycled. Dit is gerecycled materiaal dat is gebruikt door eindgebruiker. Denk hierbij aan lege tandpasta tubes, plastic zakjes of lege drankflesjes die je als consument in de vuilnisbak gooit. Dit circulaire materiaal heeft als doel om producten en grondstoffen zoveel mogelijk her te gebruiken. Door recycling van plastic ontstaan er weer nieuwe plastic producten. De tubes bestaan uit verschillende lagen waarbij de binnenste laag niet in aanraking komt met PCR, vandaar ook de 57% PCR.

De voordelen van PCR materiaal:

  • Besparing op het gebruik van fossiele grondstoffen door hergebruik
  • Het materiaal wordt gemaakt van afval
  • Vermindering van CO2 uitstoot
  • Bijdrage aan het verminderen van de afvalberg
  • Het is circulair: de verpakking kan gerecycled worden

De dag- en nachtcrèmes Rozen.

Meertalig
Van de huidige 2-talige verpakking gaat Bee honest cosmetics om naar een 4-talige verpakking. De shampoo bars & conditioners ging hier al in voor. Voor een optimale schappresentatie en door de meertalige verpakking is de tube verpakt in een omdoosje van FSC-karton. 

De dag- en nachtcrèmes Rozen en Rozemarijn zijn leverbaar, de EAN-codes blijven ongewijzigd.

En de Rozemarijn. 

Lief voor je lijf en voor de natuur
Behalve honing maken bijen ook andere bijzondere producten, allemaal rijk aan actieve werkstoffen die huid en haar gezond en mooi helpen houden. Daar maken ze bij Bee honest cosmetics dankbaar gebruik van en combineren het met onder andere zorgvuldig geselecteerde plantenextracten.

Omdat elke huid daarnaast specifieke verzorging nodig heeft, zijn de formules precies afgestemd op de behoeften van verschillende huidtypen. De dagcrèmes bieden bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf en de nachtcrèmes ondersteunen het zelfherstellende vermogen van de huid. Ze bevatten natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder zoete amandelolie, biologische honing van de Traay en bijenwas.

Voor meer informatie: info@detraay.com en www.beehonestcosmetics.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven