Crowdfunding gestart voor overname inventaris en voorraad

Natuurvoeding Zonneklaar heeft drie nieuwe eigenaren

In september meldden wij dat Saskia Poelhekke en Rob Vries opvolgers zochten voor hun natuurvoedingswinkel Zonneklaar in Oosterwolde. Inmiddels zijn die gevonden en kunnen Saskia en Rob gaan genieten van hun welverdiende pensioen. Martine de Vries, Dorien Mekel en Jaap Mekel nemen het stokje per 1 april 2021 over. "We hebben alle vertrouwen in dit team en hopen dat onze klanten hen het vertrouwen zullen schenken, zoals zij dat ons hebben gedaan", aldus Saskia en Rob die de winkel 12,5 jaar hadden.

Een nieuw team
Martine de Vries werkt sinds augustus 2020 in een biologische supermarkt. "Voor mij is het altijd een droom geweest om iets voor mezelf te beginnen en nu lijkt dat werkelijkheid te worden." Dorien Mekel werkt al anderhalf jaar in Zonneklaar en heeft daarnaast samen met Jaap sinds 2001 een eigen natuurbeheerbedrijf. Jaap Mekel vertelt dat hij het belangrijk vindt dat er in de regio een goede natuurvoedingswinkel is. "Hier wil ik me voor inzetten en zal in de winkelbezetting vooral de gaten vullen."

Martine komt op 1 maart in dienst van Rob en Saskia en wordt zo ingewerkt. Dorien blijft er werken zoals ze dat de afgelopen anderhalf jaar ook heeft gedaan. 

Crowdfunding
Om de overname te kunnen bekostigen, heeft het nieuwe team een geldlening van ongeveer €70.000 nodig. Daarvoor is een crowdfunding opgestart. "Middels deze crowdfunding kunnen we de inventaris en voorraad overnemen en hebben we startkapitaal om de eerste rekeningen te betalen."

Voor meer informatie:
Natuurvoeding Zonneklaar
Nanningaweg 7
8431 AA  Oosterwolde
0516 - 522 412

Dorien Mekel
06 - 2253 5170

info@natuurvoedingzonneklaar.nl  
www.natuurvoedingzonneklaar.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven