Lovechock repen nu met nieuw recept en nieuwe look

Alle elf Lovechock repen bevatten nu een nieuwe rauwe cacaomelange uit Ecuador en Peru. Ook vervangt de nieuwe Lovechock Vegan M♥LK lijn (drie varianten die een veganistisch alternatief bieden voor melkchocolade) de 'Creamy' repen. Wat alle bars gemeen hebben, zoals altijd, is de kracht van rauwe cacao. Alle producten uit het brede assortiment zijn vegan, biologisch, zonder geraffineerde suiker, glutenvrij, sojavrij en palmolievrij. De nieuwe Lovechock repen zijn vanaf half februari 2021 verkrijgbaar bij alle biologische groothandels.

Duurzaam bijdragen aan het welzijn van mens en planeet met chocolade? De chocoladepionier Lovechock maakt het mogelijk: met rauwe chocolade. En dat al meer dan 10 jaar. Rauwe cacao bevat van nature veel vitaminen, mineralen, flavonoïden en stemming verbeterende 'liefdesstofjes'. Nu zijn Lovechock repen nog rijker van smaak dankzij een nieuwe cacaomelange die het beste van Ecuador en Peru combineert. Het resultaat is een intense, volle smaak zonder de bitterheid van conventionele hoge cacao-chocolades.

Ook zijn er twee Lovechock klassiekers volledig vernieuwd: Pecan Maca is 'Salted Pecan' geworden met extra pecannoten en natuurlijk zeezout (Maca is nog steeds inbegrepen). Mulberry Vanilla is nu de heerlijke 'Mulberry Crunch' dankzij knapperige gedroogde dadelstukjes en extra vanille.

Lovechock Vegan M♥LK
Voor alle chocoladeliefhebbers die verslaafd zijn aan een meer zachte chocoladesmaak, werd Lovechock Vegan M♥LK gecreëerd. 100% smaak, 100% vegan, 0% melk. De onweerstaanbare combinatie van rauwe cacao met rijstdrank (ook wel rijstmelk genoemd) zorgt voor een heerlijk veganistisch alternatief voor melkchocolade met alle voordelen van rauwe cacao. De nieuwe Vegan M♥LK productlijn vervangt de vorige 'Creamy' repen, en de Creamy Yacon Brazil Nut reep wordt de geheel nieuwe Lovechock Vegan M♥LK Dates & Nuts.

Rauwe chocolade
Omdat Lovechock cacao op lage temperaturen wordt verwerkt nadat de cacaoboon slechts licht is geroosterd, is het resultaat een grotendeels zuivere, onbewerkte rauwe chocolade waarvan de ingrediënten 100% biologisch gecertificeerd zijn. Alle Lovechock producten zijn gezoet met natuurlijke kokosbloesemnectar of dadels. Zo ontstaat chocolade die heerlijk anders en gezonder is: rauwe chocolade.

Nieuwe look en innovatieve verpakking
Buitengewoon anders niet alleen aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant: het nieuwe verpakkingsontwerp van de Lovechock repen laat nu duidelijk de intensiteit van het cacaogehalte zien en maakt indruk met harmonieuze kleuren. Een ander hoogtepunt: de consument vindt voortaan de belangrijkste ingrediënten en voedingsstoffen op de voorkant. Omdat Lovechock ook voortdurend bezig is met het verbeteren in duurzaamheid, wordt er nu 25% minder materiaal gebruikt voor de nieuwe wikkels, waarvoor ook de transportuitstoot aanzienlijk wordt verkleint. De plasticvrije folie wordt nog steeds gemaakt van houtpulp uit duurzame bosbouw, zoals dat de afgelopen 10 jaar het geval was, en is daarom volledig thuis composteerbaar.

Beschikbaarheid: De nieuwe Lovechock repen zijn vanaf half februari 2021 bij alle biologische groothandels verkrijgbaar. Alle artikelnummers en EAN-codes blijven hetzelfde. De RRP van 1 februari 2021 is 2,69 euro in plaats van 2,99 euro.

Voor meer informatie: www.lovechock.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven