Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Onderzoek om van kopen bij de boer de normaalste zaak van Nederland te maken

Direct kopen bij de boer. Steeds meer mensen ontdekken het. Om het verder te stimuleren start het Het Groot Nationaal Boerderijwinkel Onderzoek 2021 met als centrale vraag: Hoe zorgen we ervoor dat kopen bij de boer onderdeel wordt van het wekelijkse boodschappen doen? 

Groot Nationaal Boerderijwinkel* Onderzoek 2021
Het Groot Nationaal Boerderijwinkel Onderzoek 2021 moet dat nog meer inzichtelijk gaan maken. Met de inzichten, die daaruit worden verkregen, worden stappen gemaakt om van boodschappen halen bij de boer de normaalste zaak van Nederland te maken. Deelname aan dit onderzoek is geheel anoniem.

* Met boerderijwinkels worden ook stalletjes, versautomaten, melktaps, kwekerijen, imkerijen, boomgaarden en wijngaarden bedoeld.

Lekkerder bij de Boer
Dit onderzoek is een initiatief van Lekkerder bij de Boer, de app die in heel Nederland de consument de weg wijst naar boerderijwinkels en daarmee de boeren meer klandizie bezorgt.

"Onze missie is om de boer rechtstreeks in contact te brengen met de lokale consument zodat ze wel een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. 

Dat de consument lokaal zijn versproducten bij de boer koopt, en daardoor verser, beter, meer betaalbaar en lekkerder eet.

Dat we naar de seizoenen eten. We halen voedsel niet van ver, maar van hier, dichtbij. Uit de regio zodat er veel minder voedselkilometers worden gemaakt.

Met onze apps en site versterken wij het bestaansrecht van de boer, ondersteunt de consument de boer en de lokale economie en weet de consument wat hij of zij eet en waar het vandaan komt", aldus Thomas Siahaya, Founder Lekkerder bij de Boer

De enquĂȘte is opengesteld tot en met 5 maart 2021. De resultaten worden uiterlijk 20 maart 2021 gedeeld. 

Link naar enquĂȘteformulier: https://www.lekkerder.nl/onderzoek 

Voor meer informatie

Lekkerder bij de boer
www.lekkerder.nl 

Link naar aanmelden boerderijwinkel:
https://www.lekkerder.nl/aanmelden 

 

Publicatiedatum: