Nieuwe BIOVLAM-award voor gepassioneerde bio-ondernemers

Met de BIOVLAM-award gaat VLAM op zoek naar gepassioneerde, innovatieve biologische ondernemers in Vlaanderen. Kandidaten kunnen zich nu inschrijven. De laureaat wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector.

"Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bioproduct geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij? Ding dan mee naar de eerste BIOVLAM award via Biovlam.be. en word de laureaat van deze prijs."

"Als laureaat van de BIOVLAM word je beschouwd als een gepassioneerd en toonaangevend bio-ondernemer met een vernieuwende en stuwende kijk op product(ie) of proces van de biosector. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op www.allesoverbio.be  én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers."

Inschrijven kan vanaf nu tot 11 april. Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd.

De BIOVLAM is een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie biogecertificeerd is in Vlaanderen. Het wedstrijdreglement is te lezen op www.biovlam.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven