Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ierse boeren zetten hun kaas op de Nederlandse markt

The Little Milk Company, de Ierse biologische boerencoӧperatie, gaat haar internationaal prijswinnende biologische Cheddar en Cashel Blue kazen in Nederland introduceren. Importeur/distributeur Maaz Cheese levert de biologische kazen vanaf 3 februari 2021. Met Pasen is er een (prijs)promotie.

Samen met BordBia en Maaz Cheese wil The Little Milk Co haar Ierse Organic Cheddars en Cashel Blue Organic, na Duitsland en Frankrijk, hier op de kaart zetten. De Nederlandse consument is bekend met Kerry Gold boter, Guinness bier, Jameson whiskey, Ierse muziek en gastvrijheid. De ambachtelijke Ierse biologische kazen die gemaakt worden van de melk van de grasgevoerde koeien die grazen aan de groene Ierse kust, zijn nauwelijks bekend.

Biologische winkels
The Little Milk Co gaat haar Organic Matured Cheddar, Organic Vintage Cheddar en Cashel Blue Organic introduceren en ondersteunen in de Nederlandse biologische winkels.

Het mooie, authentieke verhaal van The Little Milk Co, haar Ierse biologische boeren families en kazen dient goed verteld te worden aan de Nederlandse kaasliefhebber en consument. Dat kunnen de biologische winkelondernemers en (biologische) kaasspecialisten. Een eerlijke prijs in de gehele keten van boer tot consument, en de unieke, natuurlijke smaak van haar biologische kazen staat bij The Little Milk Co voorop.

Uitgesproken smaak
De Organic Matured en Vintage Cheddars onderscheiden zich vooral door de smaak, ze zijn gemaakt van rauwe Ierse koe melk.
De Cashel Blue Organic is extra lang en ambachtelijke gerijpt, daardoor heeft zij een meer uitgesproken smaak dan de ‘gewone Blue cheese’.

The Little Milk Co en Maaz Cheese bieden met de unieke Ierse Organic Cheddars en Cashel Blue Organic kazen de biologische winkels een mooie kans zich te onderscheiden. Verkoopondersteuning met promoties en consumentenmateriaal is beschikbaar.

Voor meer informatie:

Maaz Cheese
www.maazcheese.nl
The Little Milk Company
www.thelittlemilkcompany.ie 

Publicatiedatum: