Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Start bouw DC De Burght Waddinxveen

In maart 2021 begint Wayland Real Estate met de bouw van DC De Burght te Waddinxveen. DC De Burght is een nieuw modern logistiek warehouse gevestigd op BusinessPark Vredenburgh bestemd voor agro gerelateerde ondernemingen.

Nu het vergunningstraject is afgerond en alle partijen voor de realisatie zijn gecontracteerd staat de startbouw van DC De Burght gepland in maart 2021.

“Wij zijn blij met deze nieuwe ontwikkeling. Het jaar is hiermee goed van start gegaan. Met de realisatie van DC De Burght is BusinessPark Vredenburgh volledig gevuld,” aldus Arnaud van der Eijk, directeur Wayland Real Estate.

DC De Burght beschikt over ca. 21.620 m2 warehouse, ca. 2.340 m2 mezzanine en ca. 1.360 m2 kantoorruimte. Op het buitenterrein is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Er worden ca. 250 parkeerplaatsen gerealiseerd. Daarnaast zijn er 24 loadingdocs en 2 overheaddeuren op maaiveldniveau aanwezig.

Het complex komt te liggen in de A12-corridor. Via de A12 en de A20 is het distributiecentrum goed bereikbaar. Door de nieuw aangelegde Vredenburghlaan (N457) met ontsluiting aan de N219 en de A12 is de bereikbaarheid geoptimaliseerd. Maar liefst 60% van de Nederlandse consumenten zijn binnen een uur bereikbaar. Vanwege de centrale ligging zijn ook de Rotterdamse haven en de luchthavens Rotterdam The Hague en Schiphol goed bereikbaar.

Wayland Real Estate verwacht dat de oplevering in kwartaal 4 van 2021 gaat plaatsvinden. DC De Burght is vooralsnog beschikbaar voor de verhuur. Deelverhuur is ook mogelijk vanaf 10.000 m2.

Voor meer informatie:
DC De Burght 
www.dcdeburght.nl 

Publicatiedatum: