Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

600 bezoekers voor Korte Keten workshops Streekplein

Met negen standhouders en vijf workshops over de Korte Keten was het Streekplein goed vertegenwoordigd op de BiokennisWeek. De standhouders van het Streekplein profileerden zich met unieke biologische producten “Van Eigen Erf” en door SPN erkende Streekproducten. Gegarandeerd rechtstreeks van de biologische boer en uit de Streek.

Tijdens de workshop ‘Proef het Streekplein’ demonstreerde kok Linde van de Graaf alle ingrediënten van het Streekplein in bijzonder lekkere gerechten. Zoals de smaakvolle kazen en frisse zuivel van Erf 1, de romige zuivel en stoofvlees van Boerderij ’t Boterhuys en Nederlandse biologische honing van imkerij de Oase. Ook de frisse kefir van de Bonte Weide, het ijs van Sonneclaer en de grie van Hansketien werden in proefhapjes bereid. Duindoornsiroop en de geurige vlierbloesemsiroop van de Polderkol gaven de finishing touch aan het door de kok bereidde Grand dessert.

In onderstaand filmpje laat Linde producten en gerechten van het Streekplein zien. 

Het Streekplein is een samenwerking van SPN, Van Eigen Erf en het Netwerk Biologische InfoCentra en Land & Co. Het Streekplein is mede mogelijk gemaakt door  de provincie Overijssel.

Publicatiedatum: