Nieuwe siroop is een mix van framboos en aardbei

Bijna 40 jaar geleden startte de oprichter van de Belvoir Farm met het maken van siropen en frisdranken. Het begon allemaal met de zelfgemaakte Elderflower siroop, hij plukte de vlierbloesem vers uit eigen tuin en mixte dit met fruit dat op de boerderij werd geteeld. Tegenwoordig is Belvoir echter veel meer dan alleen de smaak Elderflower. Op de Belvoir Farm, op het platteland van Leicestershire in Engeland, mengen de experts een overvloed aan bloemen, vruchten en specerijen tot een verleidelijke reeks siropen en frisdranken in uiteenlopende smaken.

Sinds kort is hier een nieuwe siroop aan toegevoegd: De Belvoir Strawberry & Raspberry Cordial, welke exclusief bij Udea verkrijgbaar is. Belvoir Farm en Udea bieden hiermee een kans om onderscheidend te zijn met een mooie premium Cordial in een mix van de populaire smaken van zachte, rijpe frambozen en verse aardbeien. Gemaakt volgens het traditionele familierecept, met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit de natuur.

Het resultaat? Een biologische siroop met een rijke, volle smaak, zonder kunstmatige conserveermiddelen, smaakstoffen, kleurstoffen of zoetstoffen. Perfect om de lekkerste limonades mee te maken, bijvoorbeeld door te mengen met bruisend of plat water. Ideaal om in een waterdispenser te gebruiken, maar ook als ingrediënt voor een heerlijk frisse mocktail of cocktail.

Nu exclusief te bestellen via Udea.

Voor meer informatie: www.d-drinks.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven