Reudink blikt terug op workshop 'Fermentatie in de biologische sector'

"Een online beurs biedt zeker kansen"

Op 19 januari gaf Reudink, onder de noemer ‘leaders in organic fermentation’, een online workshop over het toepassen van fermenteren op het boerenerf voor rundvee, varkens en kippen. Eenvoudig inzetbaar voor een betere vertering, gezondere dieren, hoger rendement en een duurzamere landbouw. De workshop werd verzorgd door het team productmanagement met Achim Tijkorte en Corine Walvoort.

“We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst”, zegt Corine. “Een online beurs biedt zeker kansen. Het heeft ons laten zien dat het een goede manier is om kennis te delen en om in contact te komen met diverse belanghebbenden”, aldus Achim.

Wie deze workshop gemist heeft, kan deze hier terugkijken.

Voor meer informatie: 
Reudink
www.reudink-bio.eu

Corine Walvoort
corine.walvoort@reudink-bio.eu 
Achim Tijkorte
achim.tijkorte@reudink-bio.eu


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven