Mattisson-aanbod bij Odin meer dan verdubbeld

"De vraag naar supplementen groeit enorm"

Tholen - Het aanbod van Mattisson bij groothandel Odin is sinds kort meer dan verdubbeld. Onder het mom van 'gezond het nieuwe jaar in' introduceerde Odin eerder deze maand maar liefst tien nieuwe producten van Mattisson. "De teller bij Odin stond tot nu toe op 9. En deze producten lopen behoorlijk goed. Deze uitbreiding is dus een hele mooie stap voor ons", vertelt Mathilde Eldink namens Mattisson Healthcare.

Psyllium vezels.

Odin heeft gekozen voor de volgende producten:

  • Resveratrol
  • Alka Greens Organic
  • Marine Collageen Blend
  • Erytritol
  • Edelgistvlokken (60 gram)
  • MCT olie
  • Hennep proteïne
  • Amandelproteïne
  • Omega-3 Algenolie
  • Soja lecithine poeder


"Zoals je ziet gaat het niet om heel standaard producten. Er zitten ook erg leuke unieke producten tussen. De MCT olie en de vis collageen peptides zijn bijvoorbeeld best vooruitstrevende producten. De Erythritol is ook een product dat vaak wat meer toelichting vraagt. Dit is een suiker zonder calorieën. Het is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen en is geproduceerd door middel van natuurlijke fermentatie."Odin heeft ook het aanbod plantaardige proteïnen uitgebreid, met hennep- en amandelproteïne. "De laatstgenoemde is erg lekker om proteïnerijke pannenkoekjes of cakes me te bakken, met een heerlijke zoetige smaak. Ook met de edelgistvlokken kan je aan de slag in de keuken. Deze zijn heerlijk te mengen met gemalen cashewnoten en knoflookpoeder. De combinatie zorgt voor een lekkere bijna parmezaanachtige smaak." Een andere nieuwkomer bij Odin is de Algenolie van Mattisson. "Deze is van hoge kwaliteit, maar kunnen we toch tegen een heel scherpe prijs aanbieden."

Vegan parmezaan.

Hardlopers
De resveratrol is volgens Mathilde één van de absolute hardlopers sinds de coronauitbraak. "Hier hebben we erg veel vraag naar gekregen. De vraag naar supplementen groeit enorm. Een gezonde leefstijl lijkt belangrijker dan ooit. Wij blijven dan ook focussen op het verkopen van health products, waarbij eerlijke prijzen en een eerlijk verhaal voorop staan."

Productontwikkeling
Mathilde is inmiddels al 7 jaar werkzaam voor Mattisson. Nog altijd wordt ze met regelmaat verrast door de ideeën voor nieuwe producten die haar baas, Ruud van Tol, aanvoert. "Ruud is heel goed in het signaleren van trends. Dat zie je duidelijk terug in de productontwikkeling." Ze erkent wel dat die trends soms ook erg tegenstrijdig kunnen zijn. "Aan de ene kant is er bijvoorbeeld de veganistische trend en aan de andere kant is er steeds meer vraag naar collageen en bone broth."

Ze geeft aan dat bij de productontwikkeling de kwaliteit voorop staat. "We gaan voor een zo puur en zo hoogwaardig mogelijk product. Dat zie je ook terug in de producten die nu door Odin opgenomen zijn. Zo bevat onze Alkagreens poeder bijvoorbeeld in tegenstelling tot veel andere merken geen stevia."

Voor meer informatie:

Mathilde Eldink
Mattisson Healthcare
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein
030 6017378
mathilde.eldink@mattisson.nl  
www.mattisson.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven