Netwerkcarrousel verrassende nieuwkomer op dag twee

Tholen - De kop is eraf. De tweede dag van de BioKennisWeek is in volle gang. Een dag met nog meer workshops. En ook in de digitale stands gebeurt er van alles. In de lobby is het gezellig en het digitale toilet wordt veel bezocht.

En nieuwkomer vandaag is de 'Netwerkcarrousel'. Hierin ontmoet je elke 3 minuten een andere deelnemer van de BioKennisWeek. Je wordt 'at random' aan elkaar gekoppeld. Na een geslaagde eerste is vrijwel meteen besloten om vandaag om 16:30 uur nogmaals een Carrousel in het programma op te nemen. 

Winacties
Sommige standhouders proberen bezoekers naar hun online stand te trekken door een winactie te organiseren. Zo verloot Triodos restaurantpakketten en geeft Agrifirm elke beursdag een weekendje weg weg. Omdat men gericht naar een standhouder moet zoeken, maken standhouders gebruik van de lobby om hun aanwezigheid kenbaar te maken. In de online stands wordt veelal om contactgegevens gevraagd door mensen met specifieke vragen.

Workshops
De workshops lijken tot nu toe de meeste belangstelling te genieten. Vanmorgen startte het programma met een spoedcursus bio-regelgeving van Doornebosch Advies voor omschakelaars in de plantaardige sector. Om 16.30 uur zal de dag afgesloten worden met de online kookdemonstratie 'Proef het Streekplein'.

Terugblikkend op de eerste dag spreekt Bionext van een 'waanzinnig mooie start van de BioKennisWeek'. "De eerste dag met verschillende workshops en interessante discussies was met bijna 2000 bezoekers een groot succes. Zo hield Delphy een omschakelworkshop met waardevol advies voor omschakelaars. Een van de tips luidde: denk voordat je omschakelt al na over de afzetmarkt, stop hier tijdens je omschakelperiode veel energie in en gebruik deze tijd om te leren. De omschakelaars uit het publiek scherpten het gesprek aan met goede vragen."

Voor meer informatie: www.bio-beurs.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven