Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Workshops over mogelijkheden van én na omschakeling tijdens BioKennisWeek

Omschakelen en hoe dan verder?

Omschakelen -één van de Biokennisweek-thema's- is zeker geen kleinigheid en voor elk bedrijf en ondernemer anders. Maar “bio" biedt mooie perspectieven in onder andere afzet, economie, uitdaging maar zeker ook werkplezier. Sander Bernaerts van Naturim begeleidt ruim 20 jaar akkerbouwers en vollegrondsgroentetelers met omschakeling en deelt aanstaande woensdag 20 januari om 14.30 uur in zijn online workshop de marktperspectieven, het proces van omschakelen, gevolgen voor de bedrijfseconomie en technische mogelijkheden.

Biodynamische landbouw
Wil je verder volg dan doorschakelen naar Demeter van Leen Janmaat en Petra Derkzen op 22 januari om 11.30 uur. Je hoort de achtergronden over biodynamische landbouw en praktische maatregelen over wat er nodig is voor een certificaat.

Vegan landbouw
Ook na het doorschakelen kun je verder. Ingrid Veeman van Biologisch Netwerk bespreekt op 20 januari om 13.30 uur met biodynamisch teler Joost van Strien zijn vervolgstappen na om- en doorschakeling. Joost is gaan telen op vaste rijpaden, klimaatneutraal en ploegloos gaan boeren en werkt aan vegan landbouw. In plaats van dierlijke mest voedt hij zijn percelen met maaimeststoffen. Koop je Biokennisweek voor € 25,- en kijk snel verder https://bit.ly/35PcraO

En ná de Biokennisweek verder leren? Vervolg de workshops van deze BioAcademy aanbieders met advies en cursussen, hopelijk straks weer fysiek, via www.bioacademy.nl.

Publicatiedatum: