Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van verpakken naar duurzaam verpakken

Tholen - Een duurzame verpakking. Wat is het nut ervan en waarom liggen hier kansen? Om antwoord te geven op deze vragen organiseert Eshuis tijdens de Biokennisweek een workshop.

"Vooral in het biosegment is het thema duurzaamheid trendic topic", licht Niels Gort die de workshop zal geven toe. "Toch is duurzaamheid is een breed begrip en dat maakt het voor veel partijen lastig om hier concreet mee aan de slag te gaan. Tijdens deze workshop willen we inzichten en praktische alternatieven delen om hen hiermee op weg te helpen."

Volgens Niels zijn de mogelijkheden in de wereld van duurzame verpakkingen enorm en is het om die reden verstandig om er met een specialist over in gesprek te gaan. "We geven tijdens de workshop  antwoord op de vraag: Wie zijn we en wat past daar het beste bij? Waarom kies je voor een bepaalde duurzame verpakking. Onze expertise en productaanbod maakt het mogelijk om het verhaal en de verpakking op elkaar aan te laten sluiten. Meerdere voorbeelden bewijzen dit en die zullen we uiteraard ook delen tijdens ons webinar."

Klik hier voor meer informatie en tickets voor deze workshop. Eshuis biedt de tickets t.w.v. €25 voor deze workshop gratis aan. 

Voor meer informatie: www.eshuis.nl