Nieuw biologisch dermocosmeticamerk op basis van thermaal bronwater

Biogroothandel Hygiena uit Sint-Niklaas heeft een nieuw dermocosmeticamerk in zijn aanbod: Eau thermale Jonzac. "De unieke combinatie van Jonzac thermaal bronwater en biologische ingrediënten zorgt voor een perfecte affiniteit met alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Deze bijzondere affiniteit met de huid zorgt voor een optimale werking", aldus Hygiena.

Het uitgebreid gamma heeft voor elk huidtype wat wils: onder andere Rehydrate (voor gedehydrateerde en gevoelige huid), het parfumloze Reactive (voor reactieve en intolerante huid), Pure (voor een gemengde tot vette en gevoelige huid, voor adolescenten en volwassenen met veel talgproductie en acne), Sublimactive (voor de rijpe huid), Bébé Bio (voor fragiele en gevoelige babyhuid) en nog zoveel meer. Er is een schoonheidsritueel voor elk lichaamsdeel: van het gezicht (crèmes, serum, masker ...) tot het lichaam (bodylotions, handcrèmes), inclusief lichaamshygiëne (douchegel, deodorants).

Behalve het hebben van een ethisch verantwoorde formulering werkt Eau thermale Jonzac steevast met respect voor het milieu. Tevens de belangrijkste pijler van fabrikant Léa Nature, een bedrijf dat enorm inzet op milieu en welzijn. Dat bewijzen ze nogmaals door lid te zijn van 1% for the planet en dus elk jaar 1% van hun omzet schenken aan het gelijknamige goed doel dat zich inzet voor de planeet. En door ecologische verpakkingen te gebruiken, vervaardigd uit melasse op basis van rietsuiker. Deze packages zijn bovendien 100% recycleerbaar. De producten zelf 100% vegan.

11 mineralen
De producten van Eau thermale Jonzac gebruiken thermaal water als basis wat zorgt voor een betere absorptie door de huid. Het water, uit de gelijknamige stad Jonzac, wordt onttrokken uit meer dan 1850 m diepte, is bacteriologisch zuiver, hypergemineraliseerd en heeft een unieke minerale samenstelling. "Het is tegelijkertijd hydraterend, regenererend en verzachtend. Dankzij de unieke minerale samenstelling, die vergelijkbaar is met dat van onze huidcellen, is het isotoon en wordt het zeer goed opgenomen door de huid."

Het thermaal bronwater heeft bovendien de accreditatie gekregen van de Franse Académie de Médecine voor zijn doeltreffendheid. Verschillende klinische studies bevestigen de doeltreffendheid.

Voor meer informatie: www.hygiena.be


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven