Tweemaal zuivelworkshop tijdens Biokennisweek

Het onderscheidend vermogen van biodynamische zuivel

Wat maakt de zuivel die in de bio speciaalzaak wordt verkocht zo bijzonder? Wat betekent boerderijzuivel? Wat is onderscheidend aan biodynamische zuivel? Niet een maar twee keer zullen Edwin Crombags en Klaas de Lange van Weerribben Zuivel in een workshop tijdens de Biokennisweek antwoord geven op deze vragen. 

"We vertellen winkeliers en zuivelmedewerkers van de winkels waarin de zuivel in de bio speciaalzaak zich onderscheidt van supermarkt bio. Door het volgen van deze workshop kunnen zij wellicht hun klanten nog beter informeren over de zuivel van onze merken Weerribben Zuivel en Zuiver Zuivel die zij in het koelschap aanbieden", aldus Edwin Crombags. 

Tijdens de workshop wordt ook uitgebreid stilgestaan bij de producten die Weerribben Zuivel in het assortiment heeft. "Zo vertellen we hoe onze kwark en yoghurt wordt gemaakt, wat er zo bijzonder is aan onze vanillevla en wat het verschil is tussen onze Kefir en Acidophilus. En wat is het verschil tussen onze Demeter boter, boerenboter en grasboter? Uiteraard is er ruimte voor alle vragen."

De workshop van Weerribben Zuivel vindt plaats op 18 en 19 januari, op beide dagen van 11.00 tot 11.30 uur.

Klik hier voor informatie en tickets.

Voor meer informatie: www.weerribbenzuivel.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven