Een dagje thuiswerken op de Eemlandhoeve

Tholen - Even een andere omgeving. Daar zijn thuiswerkers zo nu en dan wel aan toe, zeker nu ook de kinderen thuis hun lessen moeten volgen. De Eemlandhoeve in Bunschoten-Spakenburg nodigt mensen uit die een dagje in alle rust willen werken.

"Naast onze biologische boerderij zijn wij een vergaderlocatie en trouwlocatie. Nu dat even niet kan, staan onze zalen leeg, terwijl we zo graag mensen mee laten genieten van de rust die ons erf geeft. Zo kwamen we op het idee om plek te bieden aan mensen om een dagje te komen werken", vertelt Lotte Huijgen. "We hebben een stuk of zeven vergaderzalen, dus er is genoeg ruimte."

Zelfs de kinderen mogen mee. "Hier kunnen ze hun online-lessen volgen en zich op de boerderij vermaken. Ze mogen helpen met het voeren van de koeien en in onze grote moestuin is ook van alles te beleven."

Een werkplek, inclusief koffie is te boeken tegen een vergoeding van €15 euro per dagdeel. Kinderen mogen mee voor €5,00 per dagdeel. "Alle beetjes helpen", aldus Lotte, "en we vinden het ook fijn als we mensen hiermee kunnen helpen."

Lotte merkt dat mensen die een dag komen werken vaker terugkomen. "Ze zitten hier geen vijf dagen per week, maar af en toe een dagje. Of ze wisselen af met hun thuiswerkende partner zodat die ook even afstand kan nemen."

Voor meer informatie en reserveren: info@eemlandhoeve.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven