BUMI zet eerste stappen in Duitsland

"Druk met voorbereidingen rebranding"

Tholen - Ondanks de coronasituatie is BUMI het nieuwe jaar goed van start gegaan. "We kunnen melding maken van een aantal nieuwe distributiekanalen in Nederland, België en Duitsland. Ook zijn we druk met de voorbereidingen voor een rebranding. Deze gaan we de komende maanden doorvoeren", vertelt Florian Rath, die BUMI samen met Daan Schillemans runt.

De nieuwe afnemer in Nederland is de snelgroeiende online supermarkt Crisp. "Daar is onze Aziatische en Indiase lupine tempeh verkrijgbaar, evenals onze Indiase en Naturel pulled seitan. De laatste twee zijn vorig jaar ook nog opgenomen door Udea en liggen in het schap bij Ekoplaza. De Aziatische en Gyros-stijl varianten volgen naar verwachting aan het einde van het eerste kwartaal."

Ook in België zijn de nodige stappen gezet, zo geeft Florian aan. "Daar zijn we van start gegaan bij BioFresh. Zij hebben onze volledige lupine tempeh-lijn opgenomen. Heel mooi dat deze producten daarmee eindelijk verkrijgbaar zijn voor Belgische zelfstandige winkeliers. De verwachting is ook dat we er binnenkort ons seitan assortiment aan toevoegen. Daar komt bij dat Bio-Planet onze Indiase lupine tempeh en Indiase pulled seitan opgenomen heeft voor alle filialen."

Florian vertelt verder dat de focus op de Duitse markt inmiddels ook haar vruchten begint af te werpen: "We krijgen veel positieve reacties vanuit de markt en inmiddels hebben we de eerste groothandel en winkelketen aangesloten. Ons volledige lupine tempeh en pulled seitan assortiment is verkrijgbaar bij regionale groothandel Grell en winkelketen Erdkorn. Deze winkels zijn voornamelijk gevestigd in Hamburg en Kriel. We verwachten later dit kwartaal nog te starten bij een aantal groothandels en winkelketens in andere delen van Duitsland."

Voor meer informatie:

Florian Rath
BUMI
Nieuwe Hemweg 2
1013BG Amsterdam
020-8965143
florian@bumi.nl
www.bumi.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven