Ben Nordemann:

"Deze biologische ghee past perfect binnen de keto levensstijl"

Swiss Point Of Care heeft een Bio Ghee toegevoegd aan haar Go-Keto productlijn. Een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem dat goed past in een keto of low-carb dieet of levensstijl, aldus Drs. Ben Nordemann, CEO van Swiss Point Of Care. "De kwaliteit en unieke eigenschappen van Bio Ghee zijn een waardevolle aanvulling op ons assortiment."

"Ghee is een pure vorm van geklaarde boter. Het bevat de zogenaamde middellange vetzuurketens, ook bekend als MCT vetten," licht Nordemann verder toe. "Deze zitten ook in de MCT Olie die veel binnen de keto levensstijl worden gebruikt. Deze vetten zijn relatief makkelijk te verteren en beter voor je hart dan andere verzadigde vetzuren."

Biologisch
Go-Keto Bio Ghee is een volledig biologisch en gemaakt van grasgevoerde boter. Bio Ghee is niet-GMO (genetisch gemanipuleerd organisme), glutenvrij en lactosevrij.
Bio Ghee bevat de essentiële vetzuren omega-3 en omega-9 en de vitamines A, D, E en K. Het is biologisch, koolhydraatarm en zoutarm.

Allergenen
Go-Keto Bio Ghee heeft een fijne smaak, is makkelijk in gebruik en zonder kunstmatige, allergische of ongewenste toevoegingen. "Go-Keto Bio Ghee is zeer geschikt voor mensen met verschillende voedselallergieën. Ghee is vrij van schaaldieren, eieren, mosterd, selderij, gluten, suiker, noten en pinda’s, sesamzaad, soja, lupine, sulfiet, vis, en lactose."

Veelzijdig
Door het hoge rookpunt (250°C) is het zeer geschikt voor bakken, braden en roerbakken op hoge temperaturen. "Bio Ghee kan gebruikt worden in plaats van olie en je kunt er alles mee bakken: eieren, pannenkoeken, groenten of een stuk vlees," volgens Nordemann. En doordat het verhit kan worden tot een zeer hoge temperaturen komen er ook geen schadelijke stoffen vrij.

Keto en gezondheid
Ben Nordemann is al jaren een (ervarings)expert als het gaat om keto. "Mijn missie is mensen helpen op weg naar een betere gezondheid en keto is daarbij een belangrijk hulpmiddel. Dat keto meer is dan een dieet blijkt wel uit de meerder positieve effecten voor de gezondheid. Je krijgt meer energie, je cognitieve functies nemen toe, het helpt bij ontstekingen, bij diabetes en zorgt voor een toename van HDL, de goede cholesterol."

Keto als dieet neemt de laatste jaren toe in populariteit. Het verliezen van gewicht is hierbij een belangrijk doel maar keto is meer. "Keto is geen afval-dieet," verduidelijkt Nordemann, "Keto is een levensstijl’. Met keto laat je het lichaam vet verbranden als energiebron in plaats van suikers. "Binnen een paar dagen merken mensen al verschil en binnen drie maanden heeft het lichaam al een volledige gezondheidsboost en reset ondergaan."

De Go-Keto Bio Ghee is verkrijgbaar in een glazen pot van 500 gram en eenvoudig houdbaar, ongekoeld, bij voorkeur op een donkere plek.

Voor meer informatie: www.swisspointofcare.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven