Kennismakingsbijeenkomst (webinar) in februari

Inschrijving BDmaster 2021 geopend

Vanaf nu kunnen geïnteresseerden in het 'Coachingstraject BDmaster van het Eigen Kunnen' met de begeleiders contact opnemen voor nadere informatie en zich aanmelden voor de Kennismakings-bijeenkomst 'Ervaring en Onderzoek in de BDlandbouw' dat medio februari, nu in de vorm van een webinar plaats zal vinden. Aan deelname van de webinar zijn geen kosten verbonden.

Deze BDmaster, een individueel traject met begeleiding, is bedoeld voor mensen met kennis en ervaring in de praktijk en achtergronden van de Biodynamische landbouw die behoefte hebben deze uit te breiden en te verdiepen en met plannen daarvoor rondlopen. "Wij kunnen helpen met de concretisering daarvan, met het zoeken naar financiering en verzorgen de persoonlijke en methodische begeleiding. Of voor inspiratie verwijzen naar huidig onderzoek", vertelt Rob van Haarlem.

Onlangs hield Martijn van den Huijssen zijn eindpresentatie bij de Doornik Natuurakkers getiteld: Onderzoek naar de effecten van energetische bodemvitalisatie op bodemvitaliteit. Ook Martijn is, net als Jacqueline Stammeijer, bereid om vragen te beantwoorden en met u mee te denken.

Zie verder de website van de BDvereniging, pagina beroepsontwikkeling.

De begeleiders zijn Jan Diek van Mansvelt, Albert de Vries, Inno Kock, Luc Ambagts en Rob van Haarlem.

Voor meer informatie: Rob van Haarlem


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven