Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Martin Grift stopt als algemeen directeur AgruniekRijnvallei

Martin Grift, de algemeen directeur van AgruniekRijnvallei (AR), gaat in 2021 stoppen. Deze week kondigde de voorzitter van het bestuur aan dat coƶperatie AR op zoek is naar een nieuwe algemeen directeur.

AR staat er sterk voor op basis van een heldere strategie gebaseerd op de pijlers voer, plant, op- en overslag en winkels. Ondanks de uitzonderlijke omstandigheden in 2020 - afnemende dieraantallen, onduidelijkheid rondom stikstofregelgeving, dierziektes en de coronapandemie - heeft AR het afgelopen jaar een uitstekend resultaat neergezet. Nu is het moment daar om op zoek te gaan naar een opvolger. De procedure om een nieuwe algemeen directeur te
zoeken is inmiddels gestart.

Martin Grift (62) kwam in 2002 in dienst van de coƶperatie en is sinds december 2004 algemeen directeur. Tot de benoeming van de nieuwe algemeen directeur blijft Martin Grift eindverantwoordelijk voor AgruniekRijnvallei Holding B.V. In overleg met het bestuur zal hij
zijn taken aan zijn opvolger overdragen. Daarna zal hij nog enige tijd bij AR betrokken blijven om de nieuwe algemeen directeur te ondersteunen.

Voor meer informatie: www.agruniekrijnvallei.nl

Publicatiedatum: