Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Helaas escaleert de huidige COVID-19-pandemie onverwachts"

Natural & Organic Products Europe weer uitgesteld

De jubileumeditie (25 jaar) van de Natural & Organic Products Europe (NOPE) zal niet plaatsvinden op 18 en 19 april 2021. Dit heeft Event Director Carol Dunning bekend gemaakt. Vorig jaar werd in het voorjaar besloten om de beurs naar 7 en 8 juni te verplaatsen. Vervolgens werd het evenement helemaal geannuleerd en is de beurshal ExCeL London omgebouwd tot een tijdelijk ziekenhuis waar duizenden coronapatiĆ«nten behandeld konden worden. 

"Nu we het nieuwe jaar ingaan, hebben we helaas geconcludeerd dat het in het beste belang is van onze bezoekers, exposanten en de branche om Natural & Organic Products Europe uit te stellen. Helaas escaleert de huidige COVID-19-pandemie onverwachts. Onze prioriteit is om u allen een succesvol evenement te bezorgen en de veiligheid van onze bezoekers en exposanten te waarborgen. We zullen de situatie de komende twee maanden blijven volgen en in maart met een nieuwe datum komen. Bedankt voor uw geduld en voortdurende steun in deze ongekende tijden", aldus Carol Dunning, Event Director.

Voor meer informatie: www.naturalproducts.co.uk