Jelle Schmidt (JetDrinks): "In dit grotere pand kunnen we ons verder gaan ontwikkelen"

Teambuilding door verhuizing in coronatijd

Tholen - Aan het eind van een al turbulent jaar ook nog eens verhuizen, je moet het maar aandurven. JetDrinks verhuisde eind december van de Rijnkade naar de nieuwe locatie aan de nabijgelegen Flevolaan in Weesp. "Een noodzakelijke stap om onze nieuwe merken, waaronder BOS Brands en Go Pure chips, onder te kunnen brengen en in te kunnen spelen op de groei die we verwachten. In dit grotere pand kunnen we ons verder gaan ontwikkelen", aldus Jelle Schmidt, medeoprichter van JetDrinks.

Jelle geeft aan dat de plannen er al langer lagen. "Het pand waarin we zaten werd al te klein vanwege de groei die we doormaken, maar het huurcontract liep eigenlijk nog een tijdje door. December leek wat rustiger te worden dan normaliter, dus besloten we door te pakken. In overleg met de eigenaar hebben we een goede deal kunnen sluiten, waardoor de daadwerkelijke verhuizing naar voren geschoven worden.”

Hij kijkt met een goed gevoel terug op de verhuizing. "Het was eigenlijk heel goed voor de teambuilding. Iedereen is heel enthousiast aan de slag gegaan." De hele maand december is voor de verhuizing gebruikt. Op het laatst werden met het hele JetDrinks team de stellingen afgebroken, pallets in opleggers geplaatst, stellingen opgebouwd en alle drankjes en healthy snacks weer op de juiste plaats gezet. “Het nieuwe pand is bijna twee keer zo groot. We hebben hier voldoende kantoorruimte en het magazijn is aanzienlijk groter. We zijn inmiddels operationeel en gisteren hebben we de sleutels van ons oude pand ingeleverd."De ondernemer is heel benieuwd wat dit jaar gaat brengen. "We kijken met een positieve blik vooruit. Wel verwacht ik dat de horeca-ondernemers en cateraars nog een hele tijd in onzekerheid zullen zitten. En als de situatie weer een beetje gestabiliseerd is, moeten we nog maar afwachten wat de gevolgen op de lange termijn zullen zijn. In de horeca zien we gelukkig veel bereidheid om over te stappen op duurzamere drankjes en snacks."

Voor meer informatie:

Jelle Schmidt
JetDrinks
Flevolaan 34
1382 JZ Weesp
029 4255853
info@jetdrinks.nl  
www.jetdrinks.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven