Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vlamings Agro Groep en Profytodsd slaan handen ineen

Vlamings Agro Groep en Profytodsd hebben bekend gemaakt vanaf heden intensiever samen te gaan werken. Concreet betekent dat er sprake is van een onderlinge deelneming. Op operationeel vlak zijn er geen veranderingen. Beide bedrijven blijven bestaan zoals ze nu al bekend zijn.

Vlamings is een agrarische toeleverancier met activiteiten in diverse sectoren waaronder glastuinbouw en zachtfruit en houtig kleinfruit.

Profytodsd levert gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden, meststoffen, bodemverbeteraars, biostimulanten en apparatuur. 

Markt in beweging
In de aankondiging van de intensivering van de samenwerking stellen beide bedrijven dat er een gedeelde visie op de toekomst is. Men wil telers ondersteunen met kennis, advies en producten op het gebied van voeding, gewasbescherming, uitgangsmateriaal en moderne technieken. De samenwerking biedt verdere ruimte voor innovatie in kennis en product. Beide partijen willen blijven werken vanuit de regio in een markt die 'sterk in beweging is.'

Afgelopen najaar werd Kiemkracht al onderdeel van de Vlamings Agro Groep. Ook die partij leverde o.a. gewasbeschermingsmiddelen en meststoffen. 

Voor meer informatie:
Vlamings Agro Groep
www.vlamings.nl

Profytodsd
www.profytodsd.nl

Publicatiedatum: