Chocoladeworkshop door de brievenbus

We moeten toch binnen blijven, dus waarom niet iets lekkers maken? Onder dit motto heeft Sofieke van Sofia Sparla Kookworkshops een biologische bonbon-box ontwikkeld, waar alle ingrediënten in zitten voor een heerlijke vulling en mooie chocolaatjes. Stap voor stap begeleidt Sofieke je met een video instructie tot een geslaagd einde.
De box is gevuld met biologische chocolade van Chocolatemakers uit Amsterdam en volledig duurzaam ontwikkeld.

Sofieke legt in deze video uit wat de stappen zijn en verdere informatie is te vinden in het pakket. Daarnaast is er ook een lijstje met spullen en ingrediënten die je zelf van te voren klaar zet.

"Je maakt een lekkere kokosvulling voor truffels en bonbons, verwerkt mango en andere chocolaatjes. Dit is de bonbon box bio; met heerlijke melkchocolade én pure chocolade dus je hoeft niet te kiezen en kunt beide maken. Daarnaast zit er ook een handige thermometer in."

Voor meer informatie: www.sofiasparla.nl/product/bonbon-box-bio


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven