"We koken helemaal vegetarisch en biologisch"

Elke vrijdag koken Anne Marije van de Sande en Janneke Boerma in hun Utrechtse Eendagsrestaurant. Het idee ontstond toen hun cateringbedrijf door de coronacrisis werd geraakt. In Trouw vertellen ze dat het concept iedere week hetzelfde is, maar met andere ingrediënten: "We maken een hartige taart, een rijke soep, een salade en een klein zoetje voor bij de koffie. Er komt een broodje bij van de Veldkeuken – een bakkerij voor biologisch brood in Amelisweerd – en boter die we zelf roken.”

Klik hier om verder te lezen.

Bron: Trouw

Voor meer informatie: www.eendagsrestaurant.nl


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven