Wijnboer Neleman zoekt aandeelhouders

Vanaf heden kan iedereen mede-eigenaar worden van Neleman Organic Vineyards Coöperatie. Deze coöperatie geeft nieuwe aandelen uit via sharefunding platform Eyevestor en de opbrengst zal geheel ten goede komen aan Neleman Organic Vineyards Coöperatie. Een aandeel kost 2,- en het minimum investeringsbedrag is 250 euro (125 aandelen).

Missie van Neleman
Neleman wil niet de grootste wijnleverancier worden, maar met zoveel mogelijk mensen werken aan de missie Good Wine to Save the World. In de (reguliere) wijnbouw gaat nog veel mis: er wordt veel gif gespoten, lokale druiven worden gerooid om populairdere soorten uit andere streken aan te planten, met alle gevolgen van dien. Er is irrigatie nodig, kunstmest, vaak worden druiven niet eens rijp omdat ze bezig zijn met overleven in een omgeving waar ze niet thuishoren.
Daarom werkt Neleman zoveel mogelijk met lokale druivensoorten in het prachtige achterland van Valencia, waar ook het recentelijk gerenoveerde wijnhuis van Neleman plus een gastenverblijf en brandstore van Neleman zijn.
 
Sharefunden
Neleman wil nu samen met mensen die zich duurzaam willen verbinden aan het bedrijf, een volgende stap zetten om de wijnwereld al drinkend een beetje mooier te maken. Met het sharefunden van aandelen kan vreemd vermogen worden afgelost, wordt het bedrijf meer waard en kan het groeien en verbeteren zonder schulden. De investeerder wordt economisch mede-eigenaar en helpt mee de wijnwereld te verduurzamen.

Vanaf 250 euro kan men mede-eigenaar worden. Deelname gaat via Eyevestor, een sharefunding platform dat is opgericht om het voor het MKB mogelijk te maken in het eigen vermogen (aandelen) te handelen. Aandelen worden gedigitaliseerd, waardoor klanten en stakeholders van Neleman co-owner kunnen worden. Op deze manier kan Neleman op een duurzame manier verder groeien op basis van bezit, namelijk aandelen. Alles is transparant en juridisch gevalideerd. Er zijn voor de koper geen kosten aan verbonden, Neleman betaalt de transactiekosten.
 
Gimsel Rotterdam
Neleman is super blij en trots dat een grote klant uit de natuurvoedingswereld - de wereld waarin Derrick Neleman al 20 jaar actief is met biologische en fairtrade wijn - Gimsel Rotterdam, als eerste mede-eigenaar is geworden. Dat toont de speciale relatie tussen de twee bedrijven, het wederzijdse vertrouwen en de gezamenlijke wens om de wereld een beetje mooier te maken.

Voor meer informatie: www.neleman.org


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven