"Veel steun vanuit branche om Awards ook komend jaar weer tot een succes te maken"

Sponsoren Biowinkel Awards 2021 bekend

Ook komend jaar kunnen de Biowinkel Awards weer op veel steun rekenen vanuit het bedrijfsleven. Diverse partners willen ook graag het komende jaar hun naam weer verbinden aan de Biowinkel Awards: het event om de branche van biospeciaalzaken in de spotlights te zetten. Green Organics zal, net als afgelopen jaar, weer als hoofdsponsor aan het event verbonden zijn.

Omfiets categorieën
De vernieuwde opzet van de Biowinkel Awards bleek afgelopen jaar een succes. In plaats van een verkiezing voor de beste biowinkel, kunnen winkels zich weer inschrijven met de categorie waarop zij het meest trots zijn. Een prachtige groenten- en fruitafdeling, de lekkerste verse broden, een bijzonder kaasassortiment of juist een wijnafdeling om voor om te fietsen. Met de categorie Natuurlijke verzorging staan de medewerkers natuurlijk garant voor het beste persoonlijke advies en bij de slager weet je gewoon waar je vlees vandaan komt en dat dan ook met een goed gevoel koopt. Iedere winkel beslist zelf met welke afdeling hij meedoet met de verkiezingen. Grootte en type winkel maken daarbij geen verschil. Nieuw dit jaar is de categorie droge kruidenierswaren (DKW); voor veel biospeciaalzaken echt een trekker.

Hoofdsponsor
Green Organics heeft als hoofdsponsor ook in 2021 haar naam weer aan de Biowinkel Awards verbonden. Jan Groen: "Om van de Biowinkel Awards echt een blijvend succes te maken, moet je de komende jaren constructief bouwen aan het versterken van je event. Zo draagt de verkiezing echt bij aan het imago van de biospeciaalzaak. Om deze continuïteit te kunnen waarborgen, verbinden wij natuurlijk ook komend jaar graag onze naam weer aan dit mooie event."

Partners vanuit de branche
De andere partners van het event zijn Bastiaansen Kaas (Vandersterre), Nautilus Organic, DO-IT, Bakkerij Zonnemaire, De Groene Weg, Coenecoop, Bakkerij Driekant (winnaar beste bio bakkerij 2020), Stichting EKO-keurmerk en Stichting Demeter. Yvonne Servaas (verenigingsmanager Biowinkelvereniging, organisator van de Biowinkel Awards): "Wij zijn blij dat er vanuit de branche weer zoveel steun is om ons event verder te laten groeien. Van het afgelopen jaar hebben we gezien dat meedoen aan de Awards heel veel publiciteit kan opleveren voor deelnemende winkels en bovendien geeft het heel veel energie bij de medewerkers. Wij hopen dat er weer meer winkels dan het afgelopen jaar zich gaan aanmelden voor de Awards 2021."

Meld je nu aan
Alle biospeciaalzaken van Nederland, van slagers, bakkers tot natuurvoedingswinkels en boerderijwinkels, kunnen zich – in 1 minuut – aanmelden op www.biowinkelawards.nl. Aanmelden is mogelijk tot 22 januari 2021. Op 1 maart zullen de deelnemende winkels starten met het werven van consumentenreviews. De winkels met de hoogste consumentencijfers gaan door naar de volgende ronde waarin een jury van experts de winkels zullen beoordelen. Half mei van het komende jaar zullen de nieuwe beste biospeciaalzaken bekend worden gemaakt.

Meer informatie over de Awards op www.biowinkelawards.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Joyce van den Bos (06 20062485) of Yvonne Servaas (06 13710621).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.